Для всіх, хто зазвичай намагається випічкою, однак не хоче мати справу з плутанину під час кухонному просторі!

Post Reply
Analacorma

Для всіх, хто зазвичай намагається випічкою, однак не хоче мати справу з плутанину під час кухонному просторі!

Post by Analacorma »

Хочу розповісти пригодою, яка трапилася з мене попереднього тижня, і це було.... Моя принцеса попросила, щоб як мама спекла щось неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, як завжди, звичайно, почала гортати врятувальну знахідку у Google і... о боже!. Витратила цілих 1.5 години, і це ще щастя!, блукаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Одні варіанти здавалися занадто складні, декілька - з недоступними продуктами, решта - з надмірною кількістю спонсорських посилань. Але як грім серед ясного неба ваша героїня пригадала щодо сей чудовий каталог і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - той самий рецепт! Ця знахідка був настільки так детальним, що в результаті навіть 12-річна донька здолала своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці ми приготували дивовижний десерт, який виявився справжнім хітом свята. І ось вам результат усі мої найкращі знайомі цікавляться: "Яким чином ти знайшла такий собі неймовірно класний спосіб?"
Каталог
Post Reply